Helyi közélet

2013.12.30. 12:01

Digitális Miskolc: meghosszabbított határidővel

Miskolc - Kitolták a laptop-pályázat beadási határidejét.

Miskolc - Kitolták a laptop-pályázat beadási határidejét. A programirányító bizottság döntését a hivatalos verzió szerint az indokolja, hogy a szükséges igazolások kiadásához a tapasztalatok szerint több időre van szükség, s nem szeretnének senkit kizárni a Digitális Közösség Programból. Mi azt is megkérdeztük: mennyien pályáztak mostanáig; az időpont kitolásában szerepet játszik-e, hogy sokan nem felelnek meg a kitételeknek, pl. közüzemi tartozásuk van; elképzelhető-e, hogy módosítják a feltételeket. Ha megkapjuk a válaszokat, közreadjuk.

Ami máris tudható: a programiroda december 31-én és január 1-jén zárva tart. Személyesen legközelebb január 2-án 11 órától fogadják a pályázókat. Az ünnepek alatt a telefonos és az e-mailes ügyfélszolgálat is szünetel, de a weboldal és az online jelentkezési rendszer ezen időszak alatt is rendelkezésre áll.

A pályázati felhívásban található jelentkezési határidők az alábbiak szerint módosultak: személyesen 2014. január 17. 16.00; postán: január 17-ei feladással; online: január 17-ei beküldéssel, de ez esetben az igazoló lapot január 20-ig el kell juttatni a programirodába, vagy feladni postán.

ÉM-SzK

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában