Helyi közélet

2014.01.08. 20:51

Együtt ünnepeltek a gyerekek és a felnőttek

Felsőnyárád, Kurityán, Rudolftelep - Interaktív játszóház alatt közösen énekelték a szívet melengető dalokat.

Felsőnyárád, Kurityán, Rudolftelep - Interaktív játszóház alatt közösen énekelték a szívet melengető dalokat.A Rudabánya Szociális Szolgáltató Központ szervezésében az elmúlt esztendő utolsó hónapjában tartottuk a Szeretet Ünnepét váró családi rendezvényünket a felsőnyárádi Művelődési Házban - közölte lapunkkal Budainé Csató Judit, a Szociális Szolgáltató Központ családgondozója.

Szórakoztató program

A gyermekek és a szülők számára egyaránt szórakoztató program a Szuhavölgyi Bányászlakta Települések Szövetsége által elnyert „Családi közösségi kezdeményezések és programok megerősítése Szuha-, Bán-Sajó- és Rudavölgyben” elnevezésű TÁMOP-pályázat részeként, az Új Széchenyi Terv keretében valósult meg. A rendezvényt Nagy Tibor, a pályázat szakmai vezetője nyitotta meg. Az adventi hangulatot a zubogyi Macskazaj Dalkör teremtette meg, az interaktív játszóház alatt a gyerekek és a felnőttek együtt énekelték a szívet melengető dalokat. A zenés műsor után gyümölccsel és édességgel vendégeltük meg a kedves résztvevőket.

Külön busszal érkeztek

A program szervezésében és lebonyolításában részt vettek felsőnyárádi Nyárfácska Napköziotthonos Óvoda, a kurityáni Kisvakond Óvoda és rudolftelepi tagóvoda intézményvezetői, óvodapedagógusai és a felsőnyárádi Művelődési Ház dolgozói. Kurityánból és Rudolftelepről egyébként külön autóbusz szállította a családokat a nagyszabású rendezvényre. Sokan vettek részt e fontos eseményen, amely ünnepélyes, vidám hangulatban telt. Ezúton is köszönjük a szervezők munkáját, és a résztvevő családok aktivitását a sikeres a családi-közösségi program megvalósításában - jelentette ki végezetül Budainé Csató Judit, a Szociális Szolgáltató Központ családgondozója.

BGy

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában