Helyi közélet
2015.10.20. 14:12
A nap receptje: Diós-joghurtos almasaláta
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha már dió- és almaszezon van, következzék hát egy könnyű kis saláta a két gyümölcsből.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ha már dió- és almaszezon van, következzék hát egy könnyű kis saláta a két gyümölcsből.
Recept - Diós-joghurtos almasaláta
Hozzávalók:
Elkészítés:
A mazsolát langyos tejbe áztatjuk. A diót durvára vágjuk, majd egy serpenyőben kissé átpirítjuk. Az almát meghámozzuk, magházát kivesszük, és vékony szeletekre vágjuk. A joghurtot a mézzel összeturmixoljuk, majd az előzőleg tálba tett almával, lecsöpögtetett mazsolával és dióval jól összeforgatjuk.
Tetejét a maradék pörkölt dióval megszórjuk.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre