Helyi közélet
2015.11.25. 14:33
A nap receptje: Tárkonyos csirkeragu
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egyszerű, és hamar el is készül.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egyszerű, és hamar el is készül.
Recept: Tárkonyos csirkeragu
Hozzávalók:
Elkészítés:
A csirkehúst apróra vágjuk, majd vajon megpirítjuk. A lisztet hozzákeverve ismét kissé megpirítjuk. Felöntjük 1 liter vízzel, és beletesszük a mirelit zöldséget, kis őrölt borsot. Az egészet átforraljuk, majd a levesből vett lével elkevert tejfölt belekeverjük, és hozzáadjuk a citromlevet, valamint a csipetnyi tárkonyt. Addig főzzük, amíg elfő a leve.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre