Helyi közélet
2015.12.18. 16:57
A nap receptje: Tejfölös hal
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mert nagyon egészséges.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Mert nagyon egészséges.
Recept: Tejfölös hal
Hozzávalók:
Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk, az egyik oldalát ételízesítővel, a másik oldalát bazsalikommal fűszerezzük. A pontyot paprikás lisztbe forgatjuk, egymás mellé helyezzük a haldarabokat az edénybe. Minden szeletre felaprított fokhagymát szórunk, az így összeállított ételt 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. 15 perc múlva megfordítjuk a szeleteket, és ráöntjük a tejfölt. Tíz perc múlva rálocsoljuk az ecetet, és néhány perc alatt készre sütjük.
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre