Helyi közélet

2016.12.17. 22:47

Miskolci mesekönyv-dedikálás a Géniuszban, nyereménnyel

Miskolc - Milli és Rémi kalandjai: egy új, Miskolcról is szóló mesekönyv, olyan, ami még nem volt.

Miskolc - Milli és Rémi kalandjai: egy új, Miskolcról is szóló mesekönyv, olyan, ami még nem volt.

A Maradj Miskolcon Alapítvány gondozásában megjelent mesekönyvet minden olyan szülőnek ajánl­hatjuk, akik úgy gondolják, hogy az olvasás vagy mesélés örök értékei mellett fontos, hogy a gyerekek megszeressék és megismerjék városukat.

A Tajthy Krisztina és Boda Lívia által írt könyvet a Prima Díjas Merényi Dániel rajzai illusztrálják. Sajátosan vidám világot nyitnak meg, ami azonban tele van érdekes és hasznos tudnivalókkal. Nem hiányozhat egyetlen miskolci család fenyőfája alól sem.

Digitális Észak az első tíznek

A könyv alkotói december 20-án, délután 3 órakor dedikálnak a miskolci Géniusz Könyvesboltban (Széchenyi utca 107 sz.). Itt meg is vásárolható a könyv, valamint az Avalon Parkban, a Géniusz ózdi és egyetemi könyvesboltjában, és a miskolci Kossuth Könyvesboltban is, valamint a neten.

Különleges lehetőség, hogy az első 10 dedikáltató olvasó éves ingyenes Észak-Magyarország digitális előfizetést kap, és minden dedikáltató olvasó három hónapos ingyenes próbaolvasást ugyancsak a digitális Északra, amely így mobilon, laptopon és bármilyen számítógépen elérhető már a megjelenés előtti este.

Mindössze regisztrálni kell – azaz megadni a címet, e-mail címet és a nevet az adott könyvesboltban.

ÉM


Miskolc - Miskolcról is szól az a teljesen újszerű mesekönyv, amelyet Tajthy Krisztina és Boda Lívia írt, illetve a Prima-díjas Merényi Dániel rajzai illusztrálnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában