Esélyegyenlőségi nap

2022.09.17. 09:00

Fogadd el, fogadj el!

Két év kényszerű kihagyás után tartja meg a hagyományosnak számító Esélyegyenlőségi Napot a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete.

Kocsis Tibor is fellép a szombati rendezvényen Kazincbarcikán

Tizenhatodik alkalommal rendez Esélyegyenlőségi Napot a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete. Az idei esemény a „Fogadd el, fogadj el!” címet viseli. Két év kényszerű kihagyás után tartják meg a hagyományosnak számító eseményt szombaton délután Kazincbarcikán, mely egyszerre informatív és szórakoztató program mozgáskorlátozottak számára. A helyszín ezúttal a Kazinczy Ferenc Tagiskola aulája, ahol adottak azok a feltételek, melyek a kerekesszékes és mozgásukban korlátozott résztvevők számára is akadálymentes elérést jelentenek.

A programban a szakmai előadások és tájékoztatók mellett számos zenés, táncos, énekes produkció is helyet kapott: a kerekesszékes táncosokból álló ParaDance Company, a Kodály Zoltán Alapfokú Művészeti Iskola táncművészeti tanszakának néptánc csoportja, illetve Betti szórakoztatja majd a közönséget. Zárásként Kocsis Tibor énekes lép majd a közönség elé. A szervező a Kazincbarcikai Mozgáskorlátozottak Egyesülete, a rendezvény 14 és 18 óra között lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában