Kék séta

2023.04.12. 20:22

A köztársasági elnökkel találkozott a DVTK női labdarúgó csapata

A DVTK női labdarúgó csapata is teljesítette a nyírbátori Éltes Mátyás Általános Iskola szervezésében megrendezett Kék sétát, amellyel a szervezők az autizmussal élők nevelésének fontosságára kívánják meg felhívni a figyelmet az autizmus világnapja alkalmából.

ÉM

Fotó: DVTK

Az eseményen részt vett Novák Katalin köztársasági elnök is, aki a DVTK sportolóival közösen teljesítette a jótékonysági sétát.

- Mindig örülünk, ha meghívást kapunk különböző jótékonysági és egyéb közösségi rendezvényekre - mondta el Bém Gábor, a DVTK női labdarúgó csapatának vezetőedzője. - Amellett, hogy felhívjuk a hasonlóan fontos ügyekre a figyelmet, örömmel veszünk részt az ehhez hasonló rendezvényeken, hiszen a nemes célok mellett egyfajta közösségkovácsoló ereje is van számunkra az ilyen alkalmaknak. Külön megtiszteltetés volt számunkra, hogy köztársasági elnökkel együtt teljesíthettük a táv egy részét.

A DVTK női labdarúgóitól nem áll távol az ilyesfajta jótékonyság, hiszen októberben a Baráthegyi Majorságban vendégeskedett Bém Gábor és csapata.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában