boon.hu PODCAST

2024.05.07. 20:00

Fodrászként dolgozik ötven esztendeje

Miért volt dauerolt minden férfi haja a 80-as években Miskolcon? Mit tanult a mesterfodrász a barber-shopok borbélyaitól?

Hajdu Mariann

Hajdu Mariann vendége Madarász István mesterfodrász

A vármegye ismert embereinek, hírességeinek frizuráját készíti immár 50 éve Madarász István mesterfodrász, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara (BOKIK) Egészségügyi Szolgáltató Osztályának elnöke, a népszerű Kézműves Kupák szervezője. Nemcsak munkájáról beszélt Hajdu Mariann szerkesztőnek, hanem az aktuális frizuradivatról, divatszínekről is. Szóba került az is, hogy mi a véleménye a divatos barber shopokról, és az is, hogy annak idején a 70-es, 80-as években ő hozta divatba a férfiak dauerolt frizuráját, amikor a DVTK aranycsapata sok-sok tagjának ő volt a fodrásza. Kiderül a beszélgetésből az is, hogy van-e utánpótlás a szépségszakmában, és hogy hogyan kerülhet egy fodrász a legfrissebb trendek birtokába.

 

Még több podcast a boon.hu oldalán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában