Szerencsi Artúr Napok

2024.08.22. 18:00

Nagyüzemben épül a fesztiválváros Szerencsen

Hétvégén negyedik alkalommal rendezik meg a régió legnagyobb és legnépszerűbb zenei fesztiválját, a Szerencsi Artúr Napokat.

Gárdonyi Edina

Egy korábbi Artúr Napok színpadképe

Fotó: (C) Orosz Peter Photographer

A rendezvény péntektől vasárnapig várja a zenerajongókat a legismertebb hazai előadók nagykoncertjeivel, melyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak. Rekordszámú, közel 40 ezer látogatója volt tavaly az Artúr Napoknak, ami néhány év alatt országos hírű fesztivállá nőtte ki magát. A nyár zárásaként minden korosztályt és zenei igényt kielégítő, színvonalas fesztiválon vehetnek újra részt a zene és a jó hangulat szerelmesei.

Építik a színpadokat

A fesztivál területén már csütörtökön hatalmas munka folyt. A rendezvény monumentális színpadokkal és hatalmas, interaktív kivetítőkkel biztosít felejthetetlen élményeket. Ahhoz, hogy a pénteki startra minden garantálja a fesztiválozók kényelmét, már napokkal előtte elkezdődött a munka, ami csütörtökön véghajrába érkezett.

A legnagyobb hazai előadók

Pénteken az Edda Művek, a Kowalsky meg a Vega, Valmar, a Groovehouse és DJ Dominique foglalja el a nagyszínpadokat. Szombat délután Janklovics Péter humorista alapozza meg a jó hangulatot. Ezután újra a legismertebb hazai előadók szuperprodukciói szórakoztatják a közönséget egészen hajnalig: fellép a Margaret Island, a Bagossy Brothers Company, a Halott Pénz, Korda György és Balázs Klári. Éjfél után a Necc party a ’90-es és kétezres évek elejének felejthetetlen hangulatát hozza vissza egészen hajnalig.

Tűzijáték zárja a háromnapos bulit

Vasárnap, az utolsó nap délutánján a Zaporozsec zenél, majd Krisz Rudi és a Szerencsről indult, így mindig a közönség egyik kedvenceként fellépő Hooligans fokozza a hangulatot. Vasárnap este a Tankcsapda és Majka koncertje után éjfélkor látványos tűzijátékkal zárják a háromnapos zenei eseményt.

A szervezők mindenre gondoltak

Szerencsi lakosok számára a rendezvény minden napja ingyenes, számukra külön belépési pontot biztosítanak.

A Tokajbusz kibővített járataival Tokaj és Szerencs között közlekedhetnek a fesztivál látogatói. A szervezők taxitársasággal is szerződtek, hogy mindenki számára könnyen biztosítva legyen a hazajutás.

Nem csak zene

A fesztiválon a hangsúly az esti programokon van, de a zenei csemegék mellett más nívós programok is várják az érdeklődőket. Napközben a legkisebbeket és a legnagyobbakat is a legkülönbözőbb szórakozási lehetőségek várják. A Zempléni Múzeumban és a Turisztikai Központban mindent megtudhatnak az érdeklődők akár a város, akár a szerencsi csoki történetéről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában