Programajánló

2024.08.12. 15:30

Idén is nagyot szól a Szerencsi Artúr Napok

Augusztus utolsó hétvégéjén tartják az Artúr Napokat Szerencsen.

Gárdonyi Edina

Fotó: MW

A jövő hétvégén negyedik alkalommal rendezik meg a régió legnagyobb és egyik legnépszerűbb zenei fesztiválját, a Szerencsi Artúr Napokat. A rendezvény augusztus 23. és 25. között várja a zenerajongókat a legismertebb hazai előadókkal, monumentális színpadokkal és hatalmas interaktív kivetítőkkel, amelyek garantáltan felejthetetlen élményt nyújtanak. Rekordszámú, közel 40 ezer látogatója volt tavaly az Artúr Napoknak, ami néhány év alatt országos hírű fesztivállá nőtte ki magát. A nyár zárásaként minden korosztályt és zenei igényt kielégítő, színvonalas fesztiválon vehetnek újra részt a zene és a jó hangulat szerelmesei.

A legnagyobb hazai előadók

Az Artúr Napok idei első felvonásán, augusztus 23-án, pénteken az Edda Művek, a Kowalsky meg a Vega, Valmar, a Groovehouse és DJ Dominique foglalja el a nagyszínpadokat. Szombat délután Janklovics Péter humorista alapozza meg a jó hangulatot. Ezután újra a legismertebb hazai előadók szuperprodukciói szórakoztatják a közönséget egészen hajnalig: fellép a Margaret Island, a Bagossy Brothers Company, a Halott Pénz, Korda György és Balázs Klári. Éjfél után a Necc party a ’90-es és kétezres évek elejének felejthetetlen hangulatát hozza vissza egészen hajnalig. Vasárnap, az utolsó nap délutánján a Zaporozsec zenél, majd Krisz Rudi és a Szerencsről indult, így mindig a közönség egyik kedvenceként fellépő Hooligans fokozza a hangulatot. Vasárnap este a Tankcsapda és Majka koncertje után éjfélkor látványos tűzijátékkal zárják a háromnapos zenei eseményt.

Fotó: MW

A szervezők mindenre gondoltak

Szerencsi lakosok számára a rendezvény minden napja ingyenes, számukra külön belépési pontot biztosítanak. A fesztivál hivatalos Facebook-oldalán segítik a szálláskeresőket és taxitársasággal is leszerződtek, hogy mindenki számára könnyen biztosítva legyen a hazajutás.

Nem csak zene

A fesztiválon a hangsúly az esti programokon van, de a zenei csemegék mellett más nívós programok is várják az érdeklődőket. Napközben a legkisebbeket és a legnagyobbakat is a legkülönbözőbb szórakozási lehetőségek várják. A Zempléni Múzeumban és a Turisztikai Központban mindent megtudhatnak az érdeklődők akár a város, akár a szerencsi csoki történetéről.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában