A Cinefest kulisszatitkai és a történelmi Avas

Hogyan sikerült megnyerni Patrick Duffy-t, azaz a Dallas Bobby-ját, hogy Miskolcra jöjjön? – többek között erről is kérdeztük Madaras Pétert, a CineFest Egyesület elnökét.

Hajdu Mariann

Hajdu Mariann beszélgetett Madaras Péterrel

A napokban ért véget a 20., jubileumi Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál. Milyennek érzik az ideit a szervezők? Mikor kezdik szervezni a következőt? Hogyan sikerült megnyerni Patrick Duffy-t, azaz a Dallas Bobby-ját, hogy Miskolcra jöjjön?  – többek között erről is kérdeztük Madaras Pétert, a CineFest Egyesület elnökét.

Arról is beszélt, hogy hamarosan kezdődik a Pressburger ház felújítása a Szentpéteri kapuban, megtudhattuk, hogy pontosan milyen funkciót kap majd az épület, az Oscar-díjas, Miskolcról származó rendező, Pressburger Imre hajdanvolt szülőháza. És persze azt a kérdést sem hagyhattuk ki, hogy milyen pincetulajdonosnak lenni – a történelmi Avas, az avasi borospincék szívügye a kérdezőnek, a Miskolci Gyöngyszemek podcast szerkesztőjének, Hajdu Mariann-nak – Madaras Péter pedig nem is akármelyik pincét birtokolja az Avason.

Még több podcast a boon.hu oldalán!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában