Megújulás

2024.09.08. 13:30

Modern egészségügyi központ nyílt Felsőzsolcán

Modern egészségügyi központ nyílt Felsőzsolcán. A korábban ügyeletként működő, majd hónapokig üresen álló helyiség most korszerű orvosi rendelőkkel, modern magánegészségügyi központként tárja ki ajtaját a lakosság előtt.

Boon.hu

Csöbör Katalin és Szarka Tamás

Fotó: Kovács Dávid

A városvezetés településfejlesztési stratégiája keretében meghatározott célja az egészségügyi alap- és szakellátás fejlesztése, mely a most megvalósuló magánberuházásnak köszönhetően, a mai igényeket jól kiszolgáló, modern infrastrukturális ellátottsággal megújuló magánegészségügyi központ által a Felsőzsolcán élőket szolgálja.

A város vezetői üdvözölték a kezdeményezést

A megnyitón beszédet mondott Szarka Tamás, Felsőzsolca Város polgármestere, aki az ügyelet átszervezését követően több egészségügyi szolgáltatóval is tárgyalt az épületrész ez irányú kihasználásáról, és örömét fejezte ki a mára megvalósult értéknövelő beruházás kapcsán, mely a legjobb felsőzsolcai és környékbeli szakemberek által biztosított tizenegy szakrendeléssel és csúcskategóriás eszközeivel magas színvonalú ellátást biztosít majd Felsőzsolca lakosai számára.

Az ünnepségen részt vett Csöbör Katalin országgyűlési képviselő, aki beszédében kiemelte, hogy Felsőzsolca folyamatosan fejlődik, és most egy újabb mérföldkőhöz érkezett el. Az emberek gyógyulását szolgáló épület szentelését Dr. Orosz Atanáz, miskolci megyéspüspök, Buday Barnabás lelkész, és a történelmi egyházak helyi vezetői végezték.

Az új magánegészségügyi központ október elejétől várja a gyógyulni vágyókat Felsőzsolcán. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában