Nem adja fel

2024.09.05. 14:18

Sörfesztiválból szüreti lett és máshol is rendeznék

Ugyan a szervezőnek még nincs engedélye, de már javában hirdeti az eseményt.

Boon.hu

A rendezvény plakátjának egy részlete

Fotó: Facebook

A korábban nagy port kavart Miskolc Sörfesztivál szervezője, Darázsi Csaba nem adta fel a próbálkozást, és a szeptemberi helyett, most októberben rendezne egy Szüreti Fesztivált, de a Népkert helyett már a Csanyik-völgyben. A boon.hu beszélt a szervezővel, aki megerősítette, hogy valóban meg szeretné rendezni a fesztivált, azonban más fellépőkkel, többek között Radics Gigivel, Gipsy Kinggel, Parno Graszttal és Marioval. Arra is rákérdeztünk, hogy rendelkezik-e már engedélyekkel. A szervező azt válaszolta, hogy folyamatban van az engedélyeztetés, így még jegyeket sem árusítanak. 

Még nincs engedélyük 

A fesztivállal kapcsolatban megkerestük a miskolci városváza sajtóosztályát. 

Darázsi Csaba egyéni vállalkozó benyújtott hatósági engedély megadására irányuló kérelmet a Szüreti Mulatságra, de hiányosan

 – válaszolták. Rámutattak: a hivatal felszólította hiánypótlásra, ennek eddig nem tett eleget. Éppen ezért nem adtak ki engedély az ügyben.

 Annak ugyanis egyik előfeltétele lenne a hiányok pótlása, és azt követheti a tervezett esemény egyeztetése az érintettekkel

 – írták. Ismeretes, hogy korábban nagy felháborodást keltett a hír, hogy a Népkertbe sörfesztivált szerveztek volt, akkor a miskolci önkormányzat az esemény megrendezését nem engedélyezte a hanghatásokra hivatkozva. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában