Kaláka

18 órája

Újra közösségi falfestésre hívják a szikszóiakat

Az előttünk álló hétvégén újra közösségi falfestésre várják a szikszói lakosokat.

Boon.hu

Szikszói falfestés

Ahogyan arról a boon.hu is beszámolt, a szikszói önkormányzat még tavasszal kreatív ötletpályázatot hirdetett a Rákóczi út és a József Attila utca találkozásánál lévő épület falfelületének újrafestésére. Puskásné Pásztor Márta szikszói motívumokkal díszített kompozícióját május végén festették fel az 54 négyzetméteres felületre helyi önkéntesek segítségével.  

Munkában a falfestők
Forrás: Szikszó

Szeptember 28-29-én, szombaton és vasárnap újra várják a kreatív embereket, hogy az új bölcsőde fala is egyedi festést kapjon. Már készül Puskásné Pásztor Márta új alkotásának előrajzolása és újra minden lelkes falfestőt szívesen fogadnak, aki segíteni szeretne. A festés különleges kihívást jelent, hiszen az alkotók állványzatról fognak dolgozni, így előnyben vannak azok, akik bátran mozognak a magasban, akrobatikus ügyességgel rendelkeznek, vagy egy párduc fürgeségével kapaszkodnak meg az ecsetben. Persze nem kell valódi artista tudomány, csak egy kis bátorság és lelkesedés, de ha valaki netán két percig tudna repülni, vagy nagyot ugrani, az biztosan emlékezetessé teszi a hétvégét – olvasható a vicces felhívásban Szikszó város közösségi oldalán.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában