Nyárra tolódik

2 órája

Csúszik az átadás a Régiposta utcán

Akár öt hónapot is csúszhat az Elena lakópark átadása - nyilatkozta portálunknak Sever Özer tulajdonos. A Régiposta utcai építkezés leghamarabb júliusban fejeződhet be.

Répássy Olívia

Még csak félig van készen az Elena lakópark a Régiposta utcában Fotó Vajda János

Mint arról korábban írtunk, a Régiposta utcán egy Elena elnevezésű lakópark épül, az ingatlan négy olyan telken áll, amit Sever Özer vásárolt meg, aki már évtizedek óta jelen van Miskolcon, korábban áruházat és éttermet is működtetett, ez utóbbit éppen a belvárosban, az épülő lakópark utcájában.

régiposta
Sever Özer épülő társasházáról, az Elena lakóparkról legutóbbi augusztus 28-án készítettünk fotókat a Régiposta utcában, azóta továbblépett az építkezés Fotó Vajda János

Mint februárban megtudtuk, a covid-járvány időszakában nem tudott mindennel foglalkozni, hiszen Szegeden is van érdekeltsége, ezért a Régiposta utca végén lévő éttermet bérbe adta, március 1-jén nyitották meg újra, más néven.

Még csak félig van készen a Régiposta utcai lakópark

Először szállodát akart építtetni, de végül egy társasház mellett döntött, amiben negyvenhat lakás van, 39 és 125 négyzetméteresek is. Tizennégy lakást már ez év februárjára eladtak. "Ez mostanra már csak nyolc lett, mert a csúszás miatt végül nem jött létre az adás-vétel, és addig nem is akarunk foglalkozni az értékesítéssel, ameddig nincsen készen az épület" – nyilatkozta most Sever Özer, aki elárulta, a csúszás oka az anyagbeszerzés.

A Sev-Ak-Cav Kft. beruházásában épülő lakópark alatt mélygarázs is lesz.

 Ez lassan már teljesen készen van, negyvenhat autó fér majd el – mondta a tulajdonos. – Két üzlet is lesz a földszinten, de még erről sem tárgyaltunk, hogy milyen szolgáltatással foglalkozó cég foglalna helyet itt.

Az átadás tervezett időpontja 2025. február vagy március volt, ez így most leghamarabb júliusban valósulhat meg.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában