A nap legfontosabb hírei 

2 órája

Napi hírösszefoglaló: különleges élmény és egy örömteli díj

Egy kínos videó, egy közösség, amely Guiness-rekordra készül, valamint egy rendőri bravúr: íme csütörtöki, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei hírösszefoglalónk.

A nap jó híre, hogy bükki turistapark lett az év turistaháza, ha valaki szeret kirándulni a Bükkben, érdemes felkeresnie. 
Csütörtökön tartotta alakuló ülését a vármegye közgyűlése, a közgyűlés régi-új elnöke Bánné dr. Gál Boglárka lett. 
Csütörtök reggel sok-sok érdeklődővel telt meg a miskolci Népkert, ahol a rendőrkutyák kiképzésének bemutatóját tartották. A jelenlévőknek különleges élményben lehetett része.
Ha már különlegesség: sokan nézték meg azt a kínos videót, amin egy fiatalember látszik az M3-as autópályán, ahogy gördeszkával próbál eljutni a leállósávban Budapestre. A történtekről már szerdán beszámoltunk, most a videót is mellékelni tudtuk a cikkhez. Egy bravúros rendőri teljesítményről is beszámoltunk: brutális bűncselekmény elkövetőjét találta meg a rendőrség két év elteltével.
Egy hétvégi program is belefér a mai nap összefoglalójába: hihetetlen Guinness-rekordra készülnek Emődön ezen a hétvégén.
 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában