Workshop
1 órája
Karácsonyi sütemény sütés
Cukorbetegek, inzulinrezisztensek, glutén-, tej- és tojásérzékenyek figyelem!
Boon.hu
Bejgli is készül
Fotó: MW
Idei utolsó workshopját tartja a Szívesen-Mentesen Rendezvényszervezés. Az eseményen Mákos bejglit, Zserbót és Mézes krémest készíthetnek a résztvevők, Papp János pék-cukrász szakoktató személyre szabott segítségével „mindenmentesen”, vagy akár tejjel, tojással, cukorral, búzaliszttel, kinek mire van szüksége. A workshop 2024. november 23-án, szombaton lesz délelőtt 10 órától 15 óráig a Miskolci Gasztrocentrumban (Könyves Kálmán utca 4.).
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre