Helyi közélet

2014.02.18. 16:43

Közlemény - Változás a Miskolci Kulturális Központ élén

Miskolc - A Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. vezetésében 2014. február 17-én személyi változás történt.

Miskolc - A Miskolci Kulturális Központ Nonprofit Kft. vezetésében 2014. február 17-én személyi változás történt. Horváth Ádám 2013. szeptemberétől látta el az ügyvezetői feladatokat a miskolci kulturális cég élén.

Feladata a működés és gazdálkodás racionalizálása, valamint új, hatékony struktúra kialakítása volt. Tevékenységét ellenszolgáltatás nélkül, a Miskolci Szimfonikus Zenekar ügyvezetői munkája mellett látta el. A vállalt feladatot elvégezte, a mai naptól teljes energiával a Szimfonikus Zenekar vezetésére tud koncentrálni.

Az önkormányzat, mint tulajdonos, a struktúraváltás után a közművelődés szakmai támogatására helyezi a hangsúlyt, ezért az ügyvezetői feladatok ellátását dr. Sikter Péterre, az Ady Endre Művelődési Ház és a Diósgyőri vár intézményigazgatójára bízta. Miskolc városa továbbra is elkötelezett a kultúra támogatása iránt. Kitűzött cél, hogy Miskolcon pezsgő kulturális élet legyen mind a belvárosban, mind más városrészekben is.

- Koczák Szilvia sajtószóvivő, Miskolc M.J. Város Polgármesteri Hivatala -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában