Helyi közélet

2012.09.26. 10:31

5 hely, ahol szexelhetsz az irodában

A szükség nagy úr és ez néha úgy nyilvánul meg, hogy az embernek szexelnie kell. És ha ez az érzés a munkahelyünkön tör ránk, van néhány tippünk, hogy hol kerítsünk rá sort.

A szükség nagy úr és ez néha úgy nyilvánul meg, hogy az embernek szexelnie kell. És ha ez az érzés a munkahelyünkön tör ránk, van néhány tippünk, hogy hol kerítsünk rá sort.

Szex a főnök irodájában

A szex bevált módszer a főnök irodájában, ha mi magunk vagyunk a főnök. A kulcsra zárt ajtó mögött ugyanis igen csekély esélyünk van arra, hogy ránk nyisson az egyik beosztott- főleg nem az, akivel éppen az íróasztalt teszteljük. Természetesen az sem rossz, ha a főnök hívat be minket magához, akihez nem mellékesen gyöngéd érzelmek fűznek. Sok férfi fantáziájában erősen él, hogy éppen a titkárnője sepri le az iratokat az asztalról, így akár ezt otthon is eljátszhatjuk párunknak.

Az asztal alatt

Egy légterű irodában nehezen kivitelezhető munkaidőben, annál inkább azonban a kora hajnali órákban. Ha egy buliból hazafelé éppen útba esik a melóhely, a portás biztosan lesz olyan kedves, hogy hallgat majd az érkezésünkről, mindehhez persze olyan állapotban kell lennünk, hogy ne tűnjön fel neki, valami „rosszban” sántikálunk.

Mindenesetre ajánlatos az asztal alatt vagy valahol megbújva nekikezdeni a dolognak, mert a takarítók érkezésének idejében nem lehetünk biztosak. Így ha halljuk a zajokat, még mindig van némi időnk szedelőzködni.

Az asztal alatt II.

Egy három oldalról is fedett asztal egy külön irodában maga lehet a gyönyör- legalábbis a férfi számára. Neked csak be kell bújnod a rejtekhelyre, és indulhat a kényeztetés. A pasinak készen kell állnia arra, hogy a bármikor rányithatnak, és akkor úgy kell tennie, mintha mi sem történne odalent. Munkaidőben remek szórakozásnak ígérkezik az orális szex, hiszen felcsigáz mindkettőtöket, és otthon egymásnak is eshettek.

A tetőn

Túlóra közben legszívesebben nekiesnénk a kollégának? És mindezzel ő is így van? Mondjátok a többieknek, hogy elmentek kajáért, majd a portásnak adjatok pénzt, és rendeljétek meg a menüt. Amíg kiérkezik, addig éppen van idő arra, hogy az irodaház tetejére fellógjatok (ellőtte azért érdemes ellenőrizni, hogy nyitva van-e az ajtó), és egymáséi legyetek, miközben a munkatársak szerint tiszta jóindulatból megkímélitek őket a sorban állástól. Persze hidegben nem ajánlott a szex a tetőn.

Szex a mosdóban

Meg van annak a maga hangulata, ha az ember a munkahely mosdójában teljesül ki, na és be. Mivel a legtöbb helyen nincs koedukált alkalmatosság, megfelelő körültekintést igényel az időpont kiválasztása a besurranásra.

Tisztában kell lennünk azzal, hogy ha lebukunk, az akár az állásunkba is kerülhet. Vagy fegyelmivel vagy kirúgással szokták ugyanis büntetni a munkahelyi szexet, ezért csak akkor kockáztassunk, ha igazán megéri vagy biztosak vagyunk benne, hogy az a megfelelő hely és idő. Az állásunknál ugyanis nem lehet fontosabb a szex.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában