Helyi közélet

2019.03.04. 14:47

Ötszáz leütés percenként

Miskolc – Világbajnokságra készül a Miskolci Törvényszék igazságügyi alkalmazottja.

Miskolc – Világbajnokságra készül a Miskolci Törvényszék igazságügyi alkalmazottja.

Gépíró világbajnokságra készül Nagyné Bíró Ágnes, a Miskolci Törvényszék igazságügyi alkalmazottja, Magyarország Örökös Gépíróbajnoka, világbajnok ezüstérmes jegyzőkönyvvezető.

Páratlan eredmények

Nagyné Bíró Ágnes hatszor nyert gépíróversenyt, háromszor gyors- és gépírás versenyt összetett bajnokságban, jegyzőkönyvvezetésből pedig világbajnoki ezüstérmes, valamint 2006-ban idegen nyelvű gépírásban is első helyezést ért el. A 2018-as dr. Kalotay Kálmán Bajnoki Gyorsíró-, Gépíró- és Szövegszerkesztő-versenyen bajnoki címet szerzett, elnyerte hazánk legmagasabb szintű szakmai elismerését, Magyarország Örökös Gépíróbajnoka címét, idén pedig világbajnokságra készül.

Átlagosan 500 leütés percenként – gyorsaság, pontosság, odafigyelés, összpontosítás és hihetetlen tehetség kell ahhoz, hogy valakiből országos gépíróbajnok váljék.

„És egy olyan jó vezető is, aki észreveszi az embernek a tehetségét. Én szerencsés vagyok, mert nekem a munkám a hobbim is egyben, azzal tudok foglalkozni, amit szeretek és amihez értek is” – fogalmazott erről a többi között Nagyné Bíró Ágnes, aki a Kossuth rádió Szombat délután című műsorának vendége volt.

ÉM


[related-post post_id="3755996"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában