Helyi közélet

2015.03.11. 14:14

Sárospatak a megye legjobb városa

Egy héttel ezelőtt arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban a legjobb élni Borsodban. Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol a legjobb élni a megyében.

Egy héttel ezelőtt arra kértük olvasóinkat, szavazzanak, melyik városban a legjobb élni Borsodban. Kíváncsi vagy, a te városod milyen helyezést ért el? Most kiderül, szerintetek hol a legjobb élni a megyében. A városokra pozitívan és negatívan is lehetett szavazni, amelyek átlagából született meg a végleges sorrend. Ugyanakkor több település esetében néhány szavazat döntött, az hanyadik helyre került a ranglistán.

Első helyen Sárospatak végzett  (1200 pozitív és 564 negatív szavazattal). Gratulálunk! A második helyet Sátoraljaújhely érte el a maga 739 pozitív és 568 negatív voksával. A képzeletbeli dobogó harmadik fokára megyeszékhelyünk, Miskolc léphet fel (518 pozitív és 611 negatív szavazat).

A szavazatok alapján élhető városnak tartjátok még Tokajt, Mezőkövesdet, Tiszaújvárost és Szerencset is. Sajószentpéter, Edelény és Szikszó viszont csak a középmezőny aljára került.

Az utolsó helyeken Putnok, Sajóbábony és Alsózsolca végeztek.

Köszönjük mindenkinek a részvételt, hamarosan hasonlóan izgalmas szavazással jelentkezünk. A teljes végeredmény itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában