Programajánló

15 órája

Nagyfröccsre invitálja vendégeit a Tisztakosz

Három fellépésből álló koncertsorozaton egyedi kínálattal mutatkozik be Nagyfröccs néven három zenekar: a Flirt, az L1 és a Tisztakosz.

Boon.hu

Tisztakosz

Forrás: olvasó

A nagyfröccsturné ötlete Andrásik Remótól származik, aki Balassagyarmaton vetette fel egy tehetségkutatón, hogy a három dobogós helyezett zenekar álljon össze egy közös koncertsorozatra – idézte fel Szabó Ármin, a Tisztakosz frontembere. 

A Helynekemben lépnek fel 

A Nagyfröccs név arra utal, hogy minden állomás egy-egy zenekar szülővárosában lesz, így a nagyfröccshöz hasonlóan minden koncert két egységnyi addig ismeretlen erős anyagból és egy ismert ízből áll össze – avatta be Ármin a boon.hu-t az alkalmi formáció nevének eredetébe. „Eddig egy koncerten vagyunk túl Budapesten, amin nagyon jól éreztük magunkat, a következő állomás pedig a miskolci Helynekem lesz szeptember 27-én. A miniturné zárása Pécsett lesz. Műsor tekintetében minden állomáson készülünk egy új dallal és eddig még sosem játszott zenei témákkal. A Nagy­fröccs utáni következő lépés a Napszilánk című számunkhoz tartozó kislemez kiadása lesz októberben” – ismertette a zenekarvezető.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában