Labdarúgás

2023.11.05. 16:00

Az elnökasszonynak, és volt játékosuk családjának ajánlják

NB III, Észak-keleti csoport, 14. forduló:

Putnok FC – Gyöngyösi AK 4-1 (2-1)

Putnok, 100 néző. V.: Valu (Benkő, Sztányi).

Putnok FC: Mészáros – Arday, Dobrovolszki, Nemes, Galacs (Benkő, 67.), Lőrincz (Bökönyi, 73.), Pócsik (Mrva, 67.), Bodnár (Papp, 57.), Tordai, Juhos (Sztankó, 67.), Boros. Vezetőedző: Szala Ákos. 

Gyöngyös: Tóth B. – Uram (Timon, 87.), Forgó, Trombola (Bődi, 65.), Lakatos, Babarcsik (Kovács D., 65.), Krán, Gonda (Muhari, 87.), Czinkóczi, Nagy-György (Bezzeg, 80.), Szabó T. Vezetőedző: Majzik Zoltán. G.: Boros (21., 40.), Bodnár (55.), Mrva (80.), ill. Gonda (10.). Jók: az egész csapat, ill. Krán, Gonda, Uram.

Szala Ákos: – A győzelmet szeretnénk elnökasszonyunknak, Kunváriné Bánkúti Gabriella és Varga Márkó volt putnoki játékosunk családjainak ajánlani. Nehéz volt a mai napon futballozni az időjárás adta körülmények miatt. Direktebb focit játszottunk a második félidőben, már jól alkalmazkodtunk a talajhoz. Örülök, hogy a mai nap ismét bizonyította minden játékos, hogy mennyire fontos neki ez a közösség, és mennyire tud harcolni a csapatért.

Majzik Zoltán: – A remek hazai csapat ellen voltak jó periódusaink a mérkőzésen, de ez kevés volt, hogy meglepetést okozzunk. Nehéz talajú pályán sportszerű mérkőzés volt. Megérdemelt putnoki győzelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!