Helyi sport

2024.03.07. 18:10

Guzi lemaradt a döntőről, Gulyás bejutott

A diósgyőriek öttusázójának a szerdai gyenge körvívás után nem esély maradt a fináléba jutásra.

Guzi Blanka

Fotó: Tumbász Hédi

Öttusa

Az Egyiptomban zajló öttusa világkupa verseny csütörtöki napján a női elődöntőket rendezték meg, amelyben két magyar volt érdekelt. A DVTK sportolója, Guzi Blanka a 18 fős B-csoportba került, amelynek a küzdelmeit holtversenyben az utolsó helyről kezdhette meg, lévén a szerdai rangsortoló vívásban másodmagával ő produkálta a leggyengébb teljesítményt, a 35 asszójából mindössze 10-et nyert meg. 

Csütörtökön a bónuszvívásban nem szerzett pontot Guzi, az úszásban a 8. legjobb időt hozta, a kombinált szám 2. helyével is csak a csoport 14. helyére tudott előre lépni, így messze volt attól, hogy a szombati döntőt jelentő első 9-be bekerüljön, számára véget ért a kairói vk.
A másik magyar, Gulyás Michelle viszont a szerdai rangsoroló vívásban a legeredményesebb volt, és csütörtökön a szintén 18 fős mezőnyben, az A-csoport 7. helyén végezve kvalifikálta magát a 18 fős fináléra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!