Labdarúgás

2024.05.05. 14:59

Az utolsó (kapus)mohikán

A matyóvárosban egy ideig biztosan nem forgatnak több „kalandfilmet”

Mezőkövesd. Kovácsik Ádámot még felköszöntötték, most pedig hosszú szünetet tartanak, ugyanis az együttes hamarosan búcsút int az élvonalnak. A sárga-kékek labdarúgói szombaton délután a zalaegerszegieket fogadták és a kezdést megelőzően, a televízió kamerái előtt Hagyacki József, a Mezőkövesd Zsóry FC Kft. ügyvezető igazgatója ajándékozta meg Kovácsik Ádámot, aki százötvenedik NB I-es mérkőzésén védte a hálót. 

A másodosztály nem számít
– Még két forduló van hátra, de több ilyen, bensőségesnek nevezhető ünnepséget sajnos már nem rendezünk – kezdte Bódi Krisztián, az MZSFC sajtófőnöke, majd hozzátette: – Páran közel kerültek az ilyen-olyan számot jelentő jubileumhoz, de a 32. és a 33. közben senki nem ér el kerek számot, a majdani másodosztály pedig ebből a szempontból nem számít. Reméljük, hogy a fiúk hamar visszajutnak a legjobbak közé és akkor majd ismét felélesztjük ezt a szép hagyományt. Klubunk az arra érdemeseknek eddig a nevükkel ellátott mezzel és tárgyjutalommal kedveskedett, de az elkövetkezendő idényben kényszerszünetet tartunk. KT 

A képen: Kovácsik Ádám és Hagyacki József a pálya szélén tartott, rögtönzött ceremónián Fotó: MZSFC/Csendes Szonja 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!