Helyi sport

2024.05.02. 19:25

,,Másfél héten belül három meccset nyertünk meg az ÚVSE ellen, ez, azt hiszem, nem lehet véletlen"

Fotó:

Vízilabda: OB I

Férfi vízilabda OB I, rájátszás a 9-12. helyért, 3. mérkőzés
Újpest VSE – PannErgy-Miskolci VLC 12-13 (4-4, 1-4, 3-3, 4-2)
Budapest, 150 néző. V.: Fodor, Tordai.
ÚVSE: Korom – Korbán 3, Besenyei 4, Barics, Hegedűs Cs., Korbács 2, Bencz 1. Csere: Herczeg 2, Kardos, Kedves, Labyk, Hegedűs Z. Vezetőedző: Vincze Balázs.
PannErgy-MVLC: Moravcsik – Krasznai 2, Tanczer 1, Nagy N., Dubinák 2, Hegedűs B. 2, Várkonyi 3. Csere: Smitula, Oltean 3, Pásztor II., Varga B., Hok, Bikki-Petró. Megbízott vezetőedző: Popovics Miklós.
Gól/emberelőnyből: 5/9, ill. 2/9
Vincze Balázs: – Sajnálom, hogy 6-0-s előnyről nem tudtuk megnyerni ezt a párharcot, emiatt csalódott vagyok. Gratulálok a miskolci csapatnak.
Popovics Miklós: – Másfél héten belül három meccset nyertünk meg az ÚVSE ellen, ez, azt hiszem, nem lehet véletlen. Fél órás csúszással kezdődött a mérkőzés, ugyanis nem működött az időmérő, de ez nem zavart meg bennünket. Végig vezettünk az egész mérkőzés során, többször magunkra húztuk az Újpestet, aztán ismét el tudtunk lépni. Budapesten sosem egyszerű játszani, nagyon örülünk, hogy 0-6-ról meg tudtuk fordítani ezt a párharcot, külön gratulálok Pásztor Andrásnak, aki pályafutása első OB I-es meccsén játszott. Készülünk az egriek ellen.
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc végeredménye: 9-6, a PannErgy-Miskolci VLC javára.
A miskolciak a Digi Eger ellen a 9., az újpestiek a Szentes ellen a 11. helyért játszanak a továbbiakban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!