Labdarúgás

12 órája

DVTK: elkeltek a jegyek, még 200 jöhet

Csütörtökön délben több mint félezer biléta talált gazdára a nyíregyházi stadion vendégszektorába.

A múlt héten szombaton a Debreceni VSC drukkerei töltötték meg, a jövő hét végén a DVTK fanatikusai töltik meg a nyíregyházi stadion vendégszektorát

Fotó: MW

A jövő hét végén rendezik meg a labdarúgó NB I 9. fordulójában a Nyíregyháza SFC – Diósgyőri VTK rangadót, amelyre október 5-én, szombaton, 19.30-tól kerül sor, szabolcsi megyeszékhelyen.
A meccset szinte biztos, hogy telt ház előtt rendezik meg, mert hazai oldalra, már csak 19 darab VIP-jegy vár megvásárlásra, míg a vendég szektorba az összes jegy elkelt, vagyis a 8000 fős létesítményben 800 DVTK drukker biztosan lesz. És lehet, hogy még több is.
A diósgyőri ultrák szerdán elővétel keretében vásárolhattak 250 jegyet, míg csütörtökön déltől bárki bilétához juthatott a piros-fehér drukkerek közül az online jegyértékesítés keretében. Az ekkor piacra került valamivel több, mint félezer jegy fél óra elfogyott, így jelenleg 800 diósgyőri jegytulajdonos van.
Ez a szám azonban növekedhet, ha a DVTK hasonlóan eredményesen lobbizik újabb jegyekért, mint tette azt a Nyíregyháza SFC legutóbbi hazai ellenfele, a Debreceni VSC, akik második körben még 200 darab vendég belépő piacra dobását érték el a rendező klubnál. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában