Labdarúgás: NB II.

2024.09.01. 19:38

„Egy-két játékosom hozzáállása csalódás számomra, de enyém a felelősség”

Labdarúgás: NB II, 6. forduló

Budapest Honvéd FC – Mezőkövesd Zsóry FC 2–1 (1–0)
Bozsik Aréna, 1645 néző. V.: Takács Á. (Toplánszki, Dobos).
Honvéd: Dúzs – Pauljevic, Pekár, Szabó A., Szabó T. – Lőrinczy (Kundrák, 73.), Sigér Á., Keresztes (Kocsis, 73.) – Medgyes Z. (Benczenleitner, 85.), Simon B. (Ihrig-Farkas, 51.), Bévárdi (Kulbachuk, 85.). Vezetőedző: Laczkó Zsolt.
Mezőkövesd: Winter – Kállai K., Bora, Varjas Z., Vajda S. – Zvekanov (Posztobányi, 64.), Krausz (Kállai Z., 73.) – Cseri (Takács B., 83.) – Harsányi I. (Szalai J., 64.), Bányai (Bartusz, 64.), Cibla. Vezetőedző: Tóth Mihály.
45. perc: Lőrinczy takarásból ellőtt, ráadásul le is pattanó lövését Winter a jobb kapufára tolta, a kipattanóra Medgyes és Varjas érkezett, ám róluk tovább perdült a labda, Simon B. pedig az ötösről a hálóba bombázta, 1–0.
67. perc: Medgyes a tizenhatos bal oldali vonaláról csinált egy cselt befelé, majd jobbal kilőtte a rövid alsót, 2–0.
84. perc: Jobb oldali vendégszöglet után nem tudtak menteni a kispesti védők, Dúzs még kapufára tenyerelte a lecsorgó labdát, ám az éppen Bartusz elé pattant, aki két lépésről a léc alá emelt, 2–1.
Sárga lap: Szabó A. (20.), Keresztes (66.), ill. Kállai K. (87.).
Jók: Pauljevic, Sigér Á., Lőrinczy, Keresztes, Medgyes, ill. Bartusz.
Laczkó Zsolt: – Köszönöm a szurkolóinknak a buzdítást, sokat segítettek ma. Nem volt könnyű a múlt heti vereség után felállni. Jó Mezőkövesd ellen játszottunk, megnehezítették a dolgunkat. Csapatként funkcionáltunk, megérdemelten nyertünk.
Tóth Mihály: – Sajnos, kikaptunk ezen a fontos meccsen, de el kell ismerni, a Honvéd felénk tudott nőni. Elveszítettük a párharcokat, nyomás alá tudott helyezni minket, megérdemelten nyert. Egy-két játékosom hozzáállása csalódás számomra, de enyém a felelősség. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában