Helyi sport

4 órája

,,Ez az egyik legfontosabb győzelem volt eddig a bajnokságban"

Labdarúgás: NB III, Észak-keleti csoport, 9. forduló

Bacsó Beton-Cigánd SE – Putnok FC 2–0 (0–0)
Cigánd, 250 néző. V.: Lovas (Zahorecz, Vilmányi).
Cigánd SE: Somogyi – Vass, Tóth M., Nikic, Kovács N. (Silling, 75.), Szűcs D., Kőrizs (Veres, 75.), Misák (Juhász, 75.), Tóth G. (Honchar, 62.), Girdán (Motkó, 67.), Sikorszki. Vezetőedző: Igor Bogdanovic. Putnok FC: Perehanec – Végső, Galacs (Jónyer, 84.), Máris, Nemes, Kercsó (Csiki, 77.), Lőrincz (Nagy G., 84.), Bán, Pócsik (Boros, 64.), Tordai, Korbély (Mrva, 77.). Vezetőedző: Szala Ákos. G.: Kovács N. (55.), Silling (82.). Jók: az egész csapat, ill. Máris.
Igor Bogdanovic: – Nagyon boldog vagyok, nagy elégedettség tölti el ilyenkor az embert, mert amit terveztünk, amit szerveztünk, amit dolgoztunk egész héten, a fiúk úgy csináltak, és álltak hozzá, ahogyan kell. Tudatosan próbáltuk átadni a területet, a játék irányítását a Putnoknak, amivel nem tudtak élni, mert az első félidőben hibátlanul védekeztünk. A félidőben megbeszéltük, mik azok a dolgok, amiken kell javítani, hogy hol kell rátenni egy lapáttal. Ezeket próbáltuk pontosabban végrehajtani, és a második félidő alapján megérdemelten szerezte meg a csapat a győzelmet. Szeretném megköszönni a fiúknak, a stábnak, a szurkolóknak, ez az egyik legfontosabb győzelem volt eddig a bajnokságban.
Szala Ákos: – Az első félidő a miénk volt, a második a hazai csapaté. Amíg mi kihagytuk a helyzeteket, ők berúgták. Gratulálok nekik a győzelemhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában