Labdarúgás

2 órája

KC KBSC: megszakadt a remek sorozat

A KC KBSC vasárnap 17 órától hazai pályán játszott bajnokit. A KC KBSC a labdarúgó NB II 8. fordulójában a HR-Rent Kozármislenyt fogadta.

A KC KBSC hazai pályán játszott bajnokit vasárnap

Fotó: KC KBSC

A labdarúgó NB II 8. fordulójában vasárnap a Kolorcity Kazincbarcika csapata a HR-Rent Kozármisleny együttesét látta vendégül. 

Kolorcity Kazincbarcika SC – HR-Rent Kozármisleny 2-3 (0-1)
Kazincbarcika, 500 néző. V.: Farkas T. (Baghy, Topálszki). 
Kolorcity Kazincbarcika SC: Fadgyas – Ternován (Herjeczki, 73.), Polgár K. (Bacsa B., 81.), Debreceni Á., Demeter M. – Varga J. – Pintér Á. (Pethő, 56.), Lucas, Kártik (Katona, 81.), Bódi Á. (Ferencsik B., 81.) – Szabó M. Vezetőedző: Erős Gábor.
HR-Rent Kozármisleny: Oroszi – Schuszter (Beke, 80.), Vajda, Rácz, Turi – Horváth D. – Horváth K. (Cipf, 57.), Kirchner (Pesti, 80.), Major, Kiss B. (Kócs-Washburn, 57.) – Horváth P. (Debreceni Z., 69.). Vezetőedző: Pinezits Máté.
17. perc: Vendég kontra futott a pályán, a bal oldalon, amelynek végén Horváth K. passza után Kirchner 10 méterről a kapu jobb oldalába lőtt, 0-1. 
49. perc: Szabó M. futott el a bal szélen, középre adott labdáját Lucas 11 méterről lőtte a kapuba, 1-1.
70. perc: Kirchner vezette fel a labdát, majd Kócs-Washburnnel kényszerítőzött, a visszakapott labdát pedig 10 méterről a kapu bal oldalába lőtte, 1-2.
78. perc: Major futott el a bal szélen, jól adott középre, az érkező Kócs-Washburn pedig 13 méterről a bal felső sarokba küldte a lasztit, 1-3.
88. perc: Herjeczki balról érkező beadását Katona 5 méterről fejelte a kapu bal oldalába, 2-3.
Sárga lap: Horváth K. (10.), Wittrédi (Kozármisleny kapusedző, kispadon, 45.), Major (91.), Cipf (94.).
Jók: Bódi Á., Lucas, ill. Oroszi, Vajda, Horváth D., Kirchner, Major. 
Erős Gábor: – Kellett sétálni a meccs után, hogy ne mondjak olyat, amit később megbánnék. Esetünkben em szabad feljutásról beszélni, mert az NB II nagyon kiegyensúlyozott bajnokság, két lábbal a földön kell maradni. Négy győzelem után kikaptunk, nem mondom, hogy ez óriási probléma, csináljuk a dolgunkat, de közben jöhet pofon. A játék rendben volt, de az a csapat, amelyik hazai pályán hármat kap, az nem érdemel győzelmet. Gratulálok a Kozármislenynek, nem érdemtelenül nyertek, hiába volt sok helyzetünk, még az utolsó percekben is kapufa, ma kifelé pattantak a lövések. A Barcikával szeretnénk bennmaradni, nyugodtan építeni a fiatalokat. 
Pinezits Máté: – Két dolog, ami nagyon fontos. Az egyik, és ezt nem udvariasságból mondom, le a kalappal a Barcka előtt, és ezt nem csak a mai meccs miatt jegyzem meg. A másik: büszkeség, és le a kalappal a csapatom előtt. Értelemszerűen nem reklámoztuk, hogy csütörtökön az egyik középpályásunk, aztán a kapusunk, majd csatárunk betegedett le, de akik ma itt voltak, azok a szívüket, lelküket beletették ebbe a sikerbe. Annak kimondottan örülök, hogy sikerült három gólt szerezni, és hogy ezekből kettő is szépen felépített játék után született.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában