Helyi sport

2 órája

,,Sajnos, a szünet nem jött jól, mert bent maradtunk az öltözőben"

Labdarúgás: női NB I

Női NB I, 6. forduló
MTK Budapest – Diósgyőri VTK 3–1 (0–0)
Budapest, 100 néző. V.: Kalmár (Szabó L., Bizderi).
MTK Budapest: Varga L. – Legendás, Vajda, Palama, Tenyei-Tóth (László H., 64.), Farádi-Szabó, Bokor (Zágor, 64.), Vágó (Gávris, 78.), Molnár (Mészáros, 46.), Siklér, Murár (Borzák, 46.). Vezetőedző: Makrai László.
DVTK: Ádám A. – Szolomájer, Kazanowska (Farkas, 81.), Komlós, Boros, Havasi, Ezer, Sain, Myhal (Avery, 46.), Mikó (Katona, 71.), Krisztin (Nagy P., 78.). Vezetőedző: Bém Gábor.
Gólszerző: Vágó (50., 58.), Zágor (75.), ill. Avery (82.).
Makrai László: – Az első félidőben a DVTK nagyon szervezetten futballozott, nehezen tudtunk rést találni a pajzsukon, egy-két lehetőséget leszámítva nem igazán volt gólszerzési lehetőségünk. A szünetben rendeztünk a sorokat, jól jöttünk ki a második félidőre, megvoltak azok az egyéni villanások, melyeket hiányoltam, ennek pedig két gyors gól lett az eredménye. Amennyiben kicsit pontosabbak vagyunk, talán nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. A bekapott gólért kár, a hosszú percekig tartó ápolás miatt nem voltunk már teljesen koncentráltak, de ma ez is belefért. Összességében egy magabiztos sikert arattunk. A DVTK játékosának az egész csapat nevében mielőbbi felépülést kívánok!
Bém Gábor: – Az első félidő úgy alakult, ahogyan elterveztük, zártan védekeztünk és próbáltunk a labdaszerzés után támadásokat vezetni. Sajnos, a szünet nem jött jól, mert bent maradtunk az öltözőben és rögtön kaptunk két gólt. A mérkőzésre jellemző volt a sok párharc és sajnos ennek az egyik következménye, hogy a lengyel légiósunk, Kazanowska fejsérülést szenvedett és bevitték a kórházba. Remélem nem nagy a baj! Gratulálok a 16 éves akadémista Farkas Napsugárnak az első NB I.-es mérkőzéséhez!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában