Miskolctapolca

2019.05.16. 16:00

Drónvideó: Élményközpont épül Miskolctapolcán

Csaknem 13 milliárd forintból Miskolctapolcán épül meg az ország egyik legnagyobb wellness központja.

Szaniszló Bálint

Alapkőletétel: az ország egyik legmodernebb fürdőkomplexuma épül Miskolctapolcán

Fotó: Ádám János

A beruházás alapkövét csütörtökön helyezték el az építkezés helyszínén. A legmodernebb nyugat-európai trendeket követő, a legmagasabb igényeket is kielégítő, a legkorszerűbb fürdőtechnikát és szolgáltatásokat felvonultató családi élményfürdőben 8 beltéri és 2 kültéri medencét álmodtak meg a tervezők. Az új létesítmény szerves egységet alkot majd a strandfürdő 2015-ben átadott első ütemével. A fürdő a különböző életkori igényeknek megfelelő szolgáltatásokat épületenként rendezi, így a gyermekvilág mellett lesz benne a tizenéves korosztályt kiszolgáló önálló egység, de az idősebbek, a pihenni, vagy éppen gyógyulni vágyók számára is külön térségeket biztosít. Hatalmas, napozásra alkalmas zöldfelületek, teraszok, csúszdák, dögönyözők és ezernyi élményelem várja majd a pihenni vágyókat az új fürdőkomplexumban.

 

A fürdő szinte minden szolgáltatása négy évszakos, ami, 70-100 új munkahelyet, és évi 280 ezer új látogatót jelent majd Miskolcnak és a miskolctapolcai városrésznek. A vizet elsődlegesen a Barlangfürdő vágataiban található termálforrás biztosítja majd.

Ott voltunk a Tapolca fürdőkomplexum alapkőletételén, nézze meg a drónvideót róla:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!