Nőknek

2012.09.20. 08:52

Romantikus programok otthon

Ahogy kint egyre hidegebb van, a kedvünk is elmegy attól, hogy kimozduljunk. Nem kell azonban otthon sem unatkozni. Íme a legjobb programok otthonra.

Ahogy kint egyre hidegebb van, a kedvünk is elmegy attól, hogy kimozduljunk. Nem kell azonban otthon sem unatkozni. Íme a legjobb programok otthonra.

Az otthoni őszi programok azért is jók, mert kettesben lehetsz a kedveseddel, több időt tölthettek együtt és a randi bármikor szeretkezésbe csaphat át. :)

Pancsolni jó!

Legyen közös a fürdés, de ne csak azért, mert van fürdőkád és zuhanykabin is. Engedd tele forró vízzel a kádat, gyújts meg néhány gyertyát hangulatvilágításképpen, a párologtatóba tegyél levendulás illóolajat, az ugyanis segít az ellazulásban, és huppanjatok bele a kádba. Vagy várd kedvesed egy hosszú nap után a kádban ülve, egy kis chill-out zenével. Egy szürke hétköznapot is feldob, ha áthűlt testeteket egy kád vízben forrósítjátok fel.

A fürdőkád nem csupán egy olcsó pornójelet része lehet, hanem egy romantikus szeretkezésé is, de egy nagy beszélgetésre is tökéletesen alkalmas a fürdőszoba legkellemesebb helye.

Masszázst mindenkinek!

Fejezd ki a szerelmed új módon. Ahelyett, hogy drága wellness-szállodába mennétek, hogy mások gyúrják meg a feszült izmokat, hangolódjatok egymásra otthon.

Kellemes illatú masszázsolajokat lehet már kapni. Részesítsd előnyben a levendulásat, de az édes narancs illata is remek kiegészítője lehet az estének, hiszen segíti a lelki egyensúly megtalálását, így könnyebben hangolódhattok egymásra. A szeretetmasszázs (lingam masszázs) elsajátításával pedig szexuális életeteket is egy új szintre emelheted. Az sem rossz, ha ő ezután elsajátítja ennek a masszázsnak a női verzióját. ;)

Ez nem rizikós

Hozd el a családi fészekből a gyerekkori játékaid! A kedvenc macidat otthon hagyhatod, de a társasjátékot vidd magaddal. A Twister nem olyan vicces ketten, de a Rizikó, és az Angyal vagy Ördög is élvezetes lehet ketten. Ha pedig olyan szerencsétek van, hogy a barátaitoktól erotikus társasjátékot kaptatok, egy szürke őszi estének kiváló ellenszere lehet, ha elkezditek a játékot.

Járj a kedvében!

Tudom, szeretjük a csajos dolgokat, de ha a pasid hajlandó végighallgatni a csacsogásod a kávézóban a legjobb barátnőddel a legújabb ruhádról, akkor te is megpróbálhatsz a kedvében járni. Versenyezzetek! Méghozzá videójátékkal. Válaszd valamelyik autós versenyt, azt a legegyszerűbb megtanulni, és lehet, hogy annyira belejössz, hogy egy kanyarban az ágyról is leesel- épp az ölébe. Ennek meg ugye tudjuk, mi a vége!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!