Helyreigazító közlemény

3 órája

Helyreigazítás a „Kitálalt egy volt családtag: lopással, zsarolással vádolja Magyar Péter apját (videó)" címmel megjelent írás ügyében

MW

A https:/boon.hu oldalon a 2024. május 28. napján „Kitálalt egy volt családtag: lopással, zsarolással vádolja Magyar Péter apját (videó)” címmel megjelent írásunkban valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy dr. Magyar Péter édesapja, dr. Magyar István és dr. Magyar Péter nagybátyja Magyar József megkárosították Molnár Miklós Lászlót és tönkretették a családját, illetve megfenyegették őt. Valótlanul állítottuk és híreszteltük továbbá, hogy dr. Magyar Péter édesapja és dr. Magyar Péter nagybátyja a Magyar-Molnár Pálinkaház Kft.-be Molnár Miklós László által befektetett 80 millió forintot saját kezükre játszották és a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat saját nevükre íratták. 

A valóság ezzel szemben az, hogy dr. Magyar Péter édesapja és dr. Magyar Péter nagybátyja nem károsították meg Molnár Miklós Lászlót, illetve a családját nem tették tönkre és nem fenyegették meg őt, Molnár Miklós László által a nevezett társaságba befektetett 80 millió forint összeget nem játszották saját kezükre, a vállalkozás tulajdonában álló ingatlanokat nem íratták saját nevükre, ugyanis a vállalkozás tulajdonában nem is voltak ingatlanok.”

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában