PR cikk

2011.05.17. 10:41

Akció és Ajándék egy helyen!

<p>Folyamatos és változatos akciónk keretében most ajándékba adjuk a laminált padlókhoz a szegélylécet, a párazáró- és habfóliát. 7 mm-s laminált padló már 1499 Ft/m2-től kapható, ajándékokkal együtt.</p>

Az EGGER FLOORLINE és a BALTERIO termékeinek magyarországi forgalmazójaként, továbbá a KAINDL gyártó sokszínű és változatos laminált parkettáinak széleskörű kínálatával a PARKETTA TECHNIKA közel 10 éve áll vásárlói szolgálatában.

Valódi fa parketta választékunk az új technológiáknak köszönhetően a felhasználói igényeknek megfelelő változatokkal gyarapodott. A hagyományos csaphornyos parketta, faszalag parketta, fafurnéros padló, svédpadló mind a hagyományos, mind az egzóta fafajtákból készített széles választékban érhető el üzleteinkben. A fa parketta, parafa és laminált padló termékek mellett szegélylécek, a dilatációs profilok és egyéb kiegészítők, mint az aljzatkiegyenlítők és a ragasztók, a kiváló minőségű lakkok segítségével teljes burkolási rendszerekkel állunk a vásárlóink rendelkezésére.

Ahhoz, hogy vevőink döntésében minél kevesebb legyen a véletlen, a honlapunkon megtalálható számítógépes lakberendező programmal segítjük a választást, amellyel partnereink virtuálisan megtervezhetik, hogy milyenné szeretnék varázsolni otthonukat. Ezt a tervezést nem csak a szoftver könnyíti meg, hanem az is, hogy az üzletben elérhető termékskála igen széles. Megtalálhatja itt az érdeklődő a laminált padlótól a fáig, a legalacsonyabb árfekvésű terméktől az exkluzív padlóig számos burkolóanyagot.

A szakkereskedés A-tól Z-ig áll a vevők rendelkezésére, az aljzatkiegyenlítőtől a speciális tisztítóig, a parketta-ragasztón át mindent, kompletten egy egész rendszert kínál.

Folyamatos és változatos akciónk keretében most ajándékba adjuk a laminált padlókhoz a szegélylécet, a párazáró- és habfóliát. 7 mm-s laminált padló már 1499 Ft/m2-től kapható, ajándékokkal együtt.

Exkluzív parketták és faparketták széles választékára szakosodott TRENDPARKETT üzletünkben komplett szolgáltatás keretében a kiválasztott laminált padlókhoz a szegélylécen, a párazáró- és habfólián felül a kiszállítás és a burkolás is ajándék.

Minőségi szolgáltatásaink az Ön kényelmét és nyugalmát biztosítják, a kezdetektől egészen a befejezésig:
Ön megálmodja, milyen otthont szeretne, a TRENDPARKETT pedig díjmentesen kiszállítja a kiválasztott laminált parkettát, és szakemberei segítségével szakszerűen elvégzi a burkolást is.

Részletekért kattintson:

www.parkettatechnika.hu


Címünk:

3508 Miskolc, Csabavezér u. 98. Tel.: 46/563-390

3527 Miskolc, Fonoda u. 2. Tel.: 46/508-162

3700 Kazincbarcika, Széchenyi u. 119. Tel.: 48/512-183

www.parkettatechnika.hu


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!