PR cikk

2011.08.03. 13:40

Prodigy><Boogie Army+Factory=Smash HiFi+Mc SirReal?

Miskolc-Diósgyőr - Szép egyenletnek tűnik,  …ideje lesz hát megoldani! A Smash HiFi név mögött megbújó páros, az egykori “The Prodigy” tag Leeroy Thornhill és a német “Boogie Army“-ból ismert Martin Hoerger együttműködését takarja.

Miskolc-Diósgyőr - Szép egyenletnek tűnik,  …ideje lesz hát megoldani! A Smash HiFi név mögött megbújó páros, az egykori “The Prodigy” tag Leeroy Thornhill és a német “Boogie Army“-ból ismert Martin Hoerger együttműködését takarja."Annak ellenére hogy külön-külön is világhírű lemezcsavargatók, a Smash HiFi-ben végre kiélhették a break-indie-electro hangzásviláguk legjavát." - vallják a holnap, azaz augusztus 4-én startoló Factory Fesztivál szervezői. "Persze lehet ezt még fokozni is: a Factory Fesztivál közönsége abban a kiváltságban részesül, hogy a “megszokott” duó helyett TRIÓ-t fog látni a Smash-banda műsorában.

Történt ugyanis, hogy a Freestylers frontembere becsatlakozott a srácokhoz, nehogy véletlenül vérbeli MC nélkül maradjanak. Egészen pontosan “Mc SirReal”, azaz Marcel Atteen érkezik hozzánk teljes valójában, mintegy feltéve a cseresznyét az amúgy is legendás páros produkciójára. Nos, ehhez már tényleg nincs mit hozzátenni, talán csak magunkat, közvetlenül az első sorba! S hogy mi vár ránk ott? …Nagy valószínűséggel az “Everything U Need” album kerül terítékre, SirReal mester fűszerezésében, Thornhill bácsi őrületével nyakon öntve."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!