Hirdetés

2022.12.21. 11:32

Varázsold széppé az arcbőröd a koreai arcápolási rutinnal

A modern nők számára fontos az igényes megjelenés, amihez hozzátartozik a megfelelő arcápolás. Ehhez meg kell találnunk a bőrünknek megfelelő arcápoló termékeket, amelyekkel üdévé, fényessé és egészségessé tehetjük a bőrünket.

Az arctisztítás fontossága

Az esti arcápolási rutin alapja az arctisztítás, hiszen el kell távolítani a bőrödről a sminket, az esetleges szennyeződéseket és a faggyút. Ehhez segítségül hívhatod a koreai arcápolási rutint, amelynek fontos része az alapos arctisztítás. A koreai arcápolás termékeit a helloskin.hu webáruházban megrendelheted, hogy az arcbőröd egészséges és szép legyen.

Az arcápolás lépései 

A koreai arcápolásban elterjedt szokás a dupla tisztítás. Először egy olajalapú arctisztítóval alaposan le kell mosni az arcodat, amely kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket. Ezzel a lemosóval legalább egy percig masszírozd az arcodat, majd jöhet a vízbázisú lemosó. Ez utóbbi eltávolítja az olajat és minden szennyeződést az arcodról. Majd langyos vízzel mosd meg alaposan az arcodat, és egy puha törölközővel óvatosan töröld szárazra.

Az arctisztítás után - heti egy-két alkalommal - a hámlasztás következik, majd a toner használata, amivel a pH-értéket egyenlítjük ki. Koreában ez kihagyhatatlan lépés, hiszen a megfelelően előkészített arcbőr jobban be tudja fogadni a bőrápoló hatóanyagokat.

Ezt követi a 7 réteg arcápoló anyag felvitele, mégpedig úgy, hogy minden réteg között vízpermettel növelheted a hidratáltságot és a hatóanyagok beszívódását. Itt különös gondot fordíts a fényvédelemre is, hiszen az UV-sugarak károsító hatásával szemben is meg kell védeni a bőrt.

Amennyiben úgy érzed, hogy a bőrödnek sok ez a hét réteg, próbáld ki kevesebbel. A helloskin.hu webáruházban megtalálod a K-Beauty termékeket.

Milyenek a koreai kozmetikumok?

A koreai kozmetikumok hatóanyagokban nagyon gazdagak, és a keleti gyógyászat ősi tapasztalatait felhasználva készülnek.

A kozmetikumokban leggyakrabban használt hatóanyagok:

  • C-vitamin, ami a bőr üdeségéért, frissességéért felel.
  • Hialuronsav és niacinamide, amelyek a bőr természetes összetevői.
  • A Centella Asiatica, azaz az ázsiai gázló nevű gyógynövény egy különleges hatóanyag, amely gyógyítja a kisebb sebeket. Ezenkívül gyulladáscsökkentő, nyugtató, öregedésgátló hatása is van.
  • A csiganyálkivonat szintén egy kuriózum a hatóanyagok között, hiszen rengeteg bőrbarát anyagot tartalmaz. Ilyenek az elasztin, a glikolsav, a hialuronsav, a réz peptid és a különböző fehérjék. 

A koreai arcápolás nem egyszerű, de megtanulható a szép, egészséges, üde arcbőr érdekében. A helloskin.hu szakemberei szívesen segítenek neked a 10 lépéses koreai arcápolási rutin megtanulásában, és a megfelelő kozmetikumok kiválasztásában.

PR cikk

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!