hirdetés

2021.11.10. 12:25

A PR-TELECOM telekommunikációs szolgáltatásai Szerencsen is!

A PR-TELECOM legmodernebb FTTH (optikai) hálózata a város jelentős részén elérhető.

Forrás: Dreamstime

A szolgáltató ezen a hálózaton digitális kábel televíziós szolgáltatást biztosít, rengeteg HD csatornát, szupergyors otthoni internetet valamint kedvező vezetékes telefonszolgáltatásokat. Természetesen a szolgáltatások mellé kedvezményes áron TV, laptop és tablet készülékek is vásárolhatóak, díjmentes házhoz szállítással.

Hol érhető el a PR-TELECOM FTTH (optikai) hálózata?

Szerencs belvárosi, keleti, nyugati, déli részén, valamint a Fecskés és Ond városrészeken érhető el a szolgáltató FTTH optikai hálózata. Szerencs-Északi részén pedig szélessávú koax hálózaton élvezhetik a szolgáltatás nyújtotta élményeket a helyi lakosok.

Milyen előnyökkel jár ez a felhasználók számára?

A legnagyobb sávszélesség kiszolgálást és a legtöbb kapacitást, a legjobb minőséget az optikai kábel jelenti. Ennek előnye, hogy a hibalehetőség minimális, valamint a minőség is kiváló.

Újonnan épült hálózatunkon ezt az optikai kábelt az előfizető otthonába, az általa kért helyre vezetjük el. Internet igénylés esetén egy WiFi képes optikai eszközt telepítünk. Erre igény szerint ráköthetjük számítógépünket, telefonunkat valamint a TV készülékeinket is.

Fotó: Dreamstime

A televíziózás is új dimenzióba lép, hisz csúcs minőségben, közel 150 digitális tévécsatorna érhető el, amelyből több, mint 70 HD minőségben!

„Lapos TV” esetén nincs szükség külön áramfogyasztó dekóderre vagy plusz távirányítóra. Ha rajta van a DVB-C címke vagy logó a „lapos TV”-n (vagy a leírásában szerepel), akkor nézheti az ügyfél a kábeles digitális adásokat. De akkor sincs baj, ha a TV nem tudja ezt a funkciót, hiszen adunk hozzá set-top boxot amely megoldja ezt a problémát.

Milyen internetes sávszélesség érhető el az FTTH (optikai) hálózaton?

Internet csomagjaink a család minden tagja számára megfelelő internet elérést biztosítanak.

Internet csomag

Maximális le/feltöltési sebesség

Rendes körülmények közt elérhető sebesség

Minimális le/feltöltési sebesség

PR-Net GP120

120/40 Mbit/s

80/27 Mbit/s

40/14 Mbit/s

PR-Net GP150

150/50 Mbit/s

100/27,5 Mbit/s

50/15 Mbit/s

PR-Net GP400

400/100 Mbit/s

260/70 Mbit/s

120/40 Mbit/s

PR-Net GP800

800/250 Mbit/s

525/165 Mbit/s

250/80 Mbit/s

A PR-TELECOM azokra is gondolt akinek csak internetre van szükséges, TV és telefon előfizetés nélkül. A PR-Net GP120 internetcsomag nagyon kedvező áron elérhető, ráadásul WiFi opciós eszközzel és e-számlával.

Milyen vezetékes telefon szolgáltatás érhető majd el az új hálózaton?

Bár tudjuk, hogy már a mobil korban élünk, mégis vannak még sokan, akik a vezetékes telefont is gyakran használják. A kedvező vezetékes telefon csomagokat ügyfeleink igényeire szabva alakítottuk ki. Hálózaton belül non-stop 0 Ft-os percdíjon beszélhetnek a felhasználók, de a perc- és kapcsolási díjak is nagyon kedvezőek.

Telefon csomag

Lebeszélhető percek (belföldi mobil, vezetékes és helyfüggetlen)

További extrák

PR-TEL 800

800 perc havonta

Hálózaton belül korlátlanul 0 Ft-os percdíj

Nincs kapcsolási díj

Kedvező percdíjak mobil irányokba is

PR-TEL 3000

3000 perc havonta

Hálózaton belül korlátlanul 0 Ft-os percdíj

Nincs kapcsolási díj

Kedvező percdíjak mobil irányokba is

A szolgáltatások mellett kedvező készülékeket is kínál a szolgáltató. Mit kell erről tudni?

A PR-TELECOM előfizetői (meglévő és új Ügyfél is) kedvezményes áron vásárolhatnak készülékeket. A Prémium tévés alapcsomagra előfizetők 10 000 Ft, a Prémium Extra alapcsomagra előfizetők 20 000 Ft kedvezménnyel vásárolhatnak TV készülékeket. A minimum PR-Net GP150 internetcsomagra előfizető Ügyfelek 15 000 Ft kedvezménnyel választhatnak laptopot vagy tabletet a szolgáltató kínálatából. Készülék vásárlás esetén a hűségidő 24 hónap, a házhoz szállítás pedig minden esetben DÍJMENTES.

Mit kell tennie az érdeklődőknek ha az árakról vagy szolgáltatásaink megrendeléséről szeretnének többet tudni?

A 1231-es zöldszámunkon Call Centerünk munkatársai várják a hívásokat. Megrendeléssel kapcsolatban minden nap 8:00-19:00 között a 4-es menüponton érhetik el a szolgáltatót.

De ha az kényelmesebb kérhetnek az Ügyfelek visszahívást is az oldalon és a szolgáltató munkatársa rövid időn belül felkeresik a megadott számon. Aki pedig önállóan kíván megrendelést leadni az oldalon tudja ezt megtenni. Az aktuális készülék kínálat az oldalon tekinthető meg.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában