Hirdetés

2 órája

Futótűzként terjed a hír – Alma Feszt Felsőzsolcán!

Egy őszi fesztivál, ahol a színes programok és a helyi értékek találkoznak. Egy fesztivál, ahol a város legfinomabb, legháziasabb ízeitől fut össze a szánkban a nyál. Egy fesztivál, ahová még Veréb Tamás is eljön, no meg a 4For Dance, Benk Dénes, a Vaga Banda Gólyalábasok és többek között az idén 35 éves Zsolca Táncegyüttes. Szombaton 14 órakor kezdődik a híres-neves Alma Feszt, ahol bár a felvonulás elmarad, a jó hangulatot nem mossa el az eső!

PR cikk

Futótűzként terjed a hír a különböző internetes platformokon. A meteorológiai szolgálat előrejelzései szerint nagy valószínűséggel eső várható szeptember 28-án, szombaton, azonban ez nem mossa el a jó hangulatot Felsőzsolcán, ahol immár több éves hagyománnyal rendezik meg a helyi értékeket bemutató és nemzetközileg elismert előadókat felvonultató őszi rendezvényt, az Alma Fesztet.

A 14 órára tervezett felvonulás ugyan az időjárás miatt sajnos elmarad, azonban a menetet alkotó felvonulók színes programkavalkáddal várják az érdeklődőket 14:00 órától a Rendezvények Háza területén.

A rendezvény regisztrációhoz kötött, melyre ma 18 óráig ITT van lehetőség.

Tessék regisztrálni és persze tessék kilátogatni a rendezvényre, mert megéri!  

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában