Szponzorált tartalom

2021.05.26. 08:54

Autófényező termékek hobbi és professzionális célokra

Az autófényező termékek hobbi és professzionális célokra is használhatók egyaránt.

Forrás: autofestekszeged.hu

Mindegy, milyen célból szeretnéd ápolni az autódat (az ékszerdobozod kényeztetése vagy a munkaeszközöd karbantartása) a lényeg, hogy a legjobb minőséget válaszd. A festékek és autófényező termékek esetében kiemelten fontos, hogy a kocsid karakterisztikájának pontosan megfelelő minőségűek legyenek.

A pontos szín és árnyalat elérése autófényező termékekkel

Stiftek és spray-k tömegesen kaphatók a forgalomban, de nem mindegy, hogy milyen a minőségük. Megtartják a színüket hosszú távon, vagy elég erős felületet képeznek-e az autón. Vedd figyelembe azt is, hogy időtálló fényezést és festést válassz, hiszen nem kifizetődő, ha félévente ugyanazt az egy foltot újra kell festened/fényezned.

Ha már fényeztél autót hobbi vagy professzionális céllal, akkor tudod, hogy a polírszivacsok, valamint az ipari eszközök használata sem elhanyagolható. Persze kézi szerszámokkal is lehet dolgozni, ha már megvan a kellő kézügyességed, meg tapasztalatod a festékek terén. A RUPES ipari gépek sok terhet vesznek le a válladról.

Az nagyon fontos, hogy megtaláld az arany középutat a karbantartás és javítás során. El kell ismernünk, hogy a legtöbb esetben megéri a profi szerszámokba befektetni, hiszen azokkal lehet a legjobb eredményt elérni. Ezek segítségével lehet az autód tökéletes és teljesen újszerű fényezésű.

Az autófényező termékek hobbi és professzionális célokra történő felhasználása

Akár hobbi vagy hivatásos autófényező vagy, tudnod kell, hogy egy festék önmagában még nem elegendő az autó tökéletesre varázsolásához. Kellenek kiegészítő eszközök. A polírszivacsok, polírpaszták, alapozók, lakkok is kellenek, hogy elérd azt a fényhatást, amitől mindenki hanyatt vágja magát a csillogó verdád láttán. A színre kevert festékek ipari és autófestési célokra nagyjából megegyező technológiával készülnek, és az alkalmazásuk is nagyon hasonló.

Tudtad, hogy rendelésre is lehet autófestő stiftet és színkód alapján előre kevert profi festékeket kapni? Bizony, ez egy elég hatékony megoldás apró hibák kijavítására. Ezzel az aprósággal már megengedheted magadnak, hogy igazán egyedi színben válassz autót magadnak. Hiszen ha annak fényezése megsérülne, már gyerekjáték lesz a javítás és fényezés.

A fényezés felnire és fémes/króm felületekre

Eddig sok szó esett a fényezésről, de a felnik és a különböző fémfelületek ápolását sem hanyagolhatjuk el. Egy tökéletes csillogó verda nem igazán illik össze a rozsdás felnikkel. Nem is beszélve a karcolt alufelnikről. Érdemes fényezéssel elrejteni az apró hibákat. Biztosan láttál már félmegoldásokat és ciki autókat az úttesten. Ne engedd, hogy a te kocsid ilyen legyen, és legyél körültekintő a fényezést illetően. Minden alkatrészre figyelj oda. Megéri ápolni a kocsidat.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában