Sport

2011.11.21. 15:39

A DVTK-nál is tudnak a "feketézésről"

Miskolc - <a href="http://www.boon.hu/15-ezer-forint-egy-jegy-a-diosgyor-fradi-meccsre/1844711" target="_blank">"15 ezer forint egy jegy a Diósgyőr – Fradi meccsre</a>" - írtuk meg. Az ügy kapcsán kíváncsiak voltunk a DVTK álláspontjára is.

Miskolc - "15 ezer forint egy jegy a Diósgyőr – Fradi meccsre" - írtuk meg. Az ügy kapcsán kíváncsiak voltunk a DVTK álláspontjára is. "Tudunk az ügyről!" - jelentette ki a "feketézésről" Körmöndi Zoltán, a DVTK marketing igazgatója. "Nyilván ez azért fordulhatott elő, mert hihetetlen a szurkolói érdeklődés a találkozó iránt; másfél nap alatt az össze jegy elfogyott a Ferencváros elleni találkozónkra."

Körmöndi Zoltán hozzátette azt is, hogy a DVTK a tervek szerint a jövőben igyekszik maximalizálni azt a jegymennyiséget, amelyet egy-egy drukker megvehet majd, s ezáltal reményeik szerint ennyire kirívó eset talán nem fordul elő tavasztól.

(JLI) 


15 ezer forint egy jegy a Diósgyőr - Fradi meccsre

Miskolc-Diósgyőr - Több internetes fórumon is bosszankodnak a Diósgyőr drukkerek annak kapcsán, hogy néhányan az óriási érdeklődéssel várt vasárnapi Diósgyőr - Ferencváros NB I-es meccsre a belépőjegy eredeti árának többszöröséért árulnak jegyeket, miközben több száz szurkolónak nem jutott biléta.


Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!