női labdarúgás

2020.09.29. 13:30

„Az ETO ellen szeretnénk jó játékot mutatni és magabiztosan nyerni”

A labdarúgó női NB I., 5. fordulójában hazai pályán fogadja a Diósgyőri VTK a ETO FC Győr játékosait.

Budapest 20200528 Labdarúgás 2020 NBI NB1 nõk nõi Simple Nõi Liga MTK Hungária Diósgyõr DVTK Fotó Török Attila Nemzeti Sport Oláh Adrienn csapat öröm

Forrás: Nemzeti Sport/Illusztráció

Fotó: Török Attila

Diósgyőri VTK – ETO FC Győr (Diósgyőr, kedd, 18.15)

Fórizs Sándor, a Diósgyőri VTK vezetőedzője: – A televízió nyilvánosságának köszönhetően bárki láthatja ezt a mérkőzést, mi szeretjük, ha közvetítik a meccsünket, támogatunk minden olyan kezdeményezést, amely propagálja a női labdarúgást. Az elmúlt napokban több játékosunk is válogatottbeli kötelezettségének tett eleget: Schildkraut Fruzsina, Boros Kinga és Nagy Fanni a magyar, Sofia Kongouli, valamint Eirini Nefrou a görög, míg Biljana Bradic a szerb, Bianca Sandu pedig a román nemzeti együttesben volt kerettag. Kapusunk, Schildkraut Fruzsina a harmadik felnőtt diósgyőri debütáns a magyar válogatottban, aminek nagyon örülünk, sajnos rossz hír, hogy Bianca Sandu a horvátok ellen megsérült, így rá most biztosan nem számíthatok. A hiányzások miatt a teljes keret csak hétfőn tudott először edzeni. Az ETO ellen szeretnénk jó játékot mutatni és magabiztosan nyerni, ezzel örömet szerezni a remélhetőleg minél nagyobb számban kilátogató szurkolóknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!