Bulvár, celeb

2008.07.06. 14:37

Élni akar Anettka, túlélni

<p>Anettka nagyon nehezen tudja feldolgozni férje elvesztését.</p>

"Három és fél hónapja halt meg a férjem. Azóta próbálok élni és túlélni – nyilatkozta Anettka a Blikknek.Rezső mindennap kivágta az újságokból a rólam szóló cikkeket. Engem ez sosem érdekelt, most mégis folytatom az ő szokását, képtelen vagyok nem megtenni.”

Így találkozik Anettka olyan hírekkel is, amelyek kiborítják. „Én szégyellem magam a kegyeletsértő nyilatkozatok miatt, és azért, hogy erre a gyereket használja fel” – utal elhunyt férje első feleségére, Szalay Krisztára, aki tartásdíj- és egyéb követeléseit a sajtón keresztül közli az özveggyel.

"Rezső meghagyta, hogy ne zárkózzak be, pedig igénylem, hogy egyedül legyek, magamba forduljak. Szükségem van a csendre. Hiányzik, mindenhol, mindenben – tárja szét a karját. – De próbálok úgy élni, ahogy kérte, és közben keresem önmagam. Nekem Rezső volt a mindenem. Amit tudok, azt tőle tudom. Együtt utaztuk be a világot, ő ajánlotta a filmeket, könyveket. Tökéletes életem volt. Ebben az új helyzetben először meg kell találnom önmagam."

Forrás:blikk.hu

Kapcsolódó cikkek:

Támadják Anettkát, nem nyugszik Rezső volt neje!
Százezreket követel Anettka elhunyt férjének korábbi felesége.

Anettka végig Rezső mellett volt
Anettka gyászát egyvalami enyhíti: foghatta a kezét férjének, amikor jobblétre szenderült. A műsorvezetőnő párja, Forgács Rezső súlyos betegség után hunyt ...

Anettka emléket állít Rezsőnek
A tragikusan korán megözvegyült Anettka komoly döntést hozott Rezső halálának estéjén: a közös lakásban próbálja folytatni életét.

Anettka újabb szerettét veszítette el
Elhunyt Fehér Anettka nagypapája. Az ismert televíziós egy hónapja veszítette el férjét, Rezsőt és most újabb családi tragédiát kellett ...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!