Gazdit Keresünk

2019.12.10. 13:00

Három kutyus várja szerető új otthonát

Minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Állatvilág oldalunkon minden héten bemutatunk néhány örökbefogadásra váró/vágyó kutyust, hogy segítsük az összetalálkozásukat az álomgazdival.

Ezen a héten a Miskolci Állategészségügyi Telep lakóiból mutatunk be hármat. Az állatok koruknak megfelelő oltásokkal, féregtelenítéssel és SPOT-ON cseppekkel ellátva kerülnek az új gazdihoz. Az örökbefogadás költsége: 4 000–11 000 forint. Érdeklődni a 46/345-103-as telefonszámon lehet hétköznap 8:00 és 15:30 óra között.


Cézár

Cézár ötéves, bull jellegű, nagy testű kan. Szeretni való kutyus, imádja az embereket, a vizet és a csavargásokat. Pórázon szépen sétál. Fontos, hogy legyenek számára szabályok, de arra is szüksége van, hogy érezze a simogatást.


Benji

Benji tíz hónapos, nagyobb testalkatú, beagle keverék kan. Lelkes, barátságos, emberközpontú kutyus. Családoknak, házőrzőnek, gyerekek mellé tökéletesen alkalmas. Más kutyákkal szemben nem agresszív, inkább kíváncsi.


Bátor

Bátor ötéves, nagy méretű, németjuhász kan. Hűségesen őrizte a portát, ahol magára hagyták. Korábbi rossz tapasztalatai ellenére is bízik az emberekben. Nem támadó, érdeklődő, nyugodt állat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!