A hónap kisállatai

2020.02.08. 16:00

Szeretnél cuki állatos fotókat nézegetni? Íme január kedvencei!

Hosszú ideje arra buzdítjuk olvasóinkat, hogy küldjék el házi kedvenceik képét szerkesztőségünknek, és ezekből válogatjuk az Észak-Magyarország utolsó oldalára a naponta megjelenő kisállatfotókat.

Csipike, a kiscica A kiscica a Csipike nevet kapta. Ő egy csincsilla perzsa – tudtuk meg a gazdi, Ruzsinszki Edit leveléből.

Biztosak voltunk benne, hogy sokan tartanak kutyát, macskát, madarat, vagy más házi kedvencet, és szívesen osztják meg ezeket a képeket olvasóinkkal, de arra nem gondoltunk, hogy ennyire sokan küldenek fotókat. A képek és az ezeket kísérő levelek rengeteg és feltétel nélküli szeretetről árulkodnak, okkal gondolhatjuk: biztosan jó dolguk lehet ilyen gazdik mellett a kedves jószágoknak is.

Hogy mennyire, azt immár portálunk olvasói is láthatják, ugyanis mostantól minden hónap első hetén bemutatjuk az előző hónap kedvenceit. Íme a januári kedvencek, tekintsék meg a galériánkat, és ne feledjék, továbbra is várjuk az olvasói fotókat az alábbi címre: [email protected]!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!