boon.hu video

2024.05.05. 08:51

Hatalmas baleset történt az Y-híd felé vezető úton (fotókkal, videóval frissítve) Reagáltak a mentők is

Két autó tört totálkárossá a kereszteződésben, rendőr irányította a forgalmat.

Az egyik autó eleje teljesen összetört

Hatalmas baleset történt Miskolcon a az Y-hídra felvezető úton, a Vörösmarty- Soltész Nagy Kálmán utcák kereszteződésében vasárnap reggel: két gépkocsi ütközött, egy Volkswagen Passat és egy Dacia Duster. Hogy pontosan mi történt, az a helyszínen nem derült ki, az tény, hogy az egyik kocsi kis híján beleszállt az út mentén lévő dohányboltba.

A rendőrségtől megtudtuk, az esetről reggel fél 7 körül kaptak jelzést, de még mindig helyszínelnek. A forgalmat rendőri irányítja, az utat lezárták a vízügyi igazgatóság környékén, az Y-hídra viszont fel lehet hajtani. 
A helyszínen négy rendőrautót, helyszínelő esetkocsit és egy trélert látunk, mentőt azonban nem. Ám helyszíni információink szerint személyi sérülés is történt (a gépkocsik állapota alapján ez biztosnak is tűnik) de részleteket még nem tudunk. 

A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság közleménye szerint a miskolci hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az egyik autót el tudta hagyni a sofőr. A másik járműből az egység feszítővágóval kiszabadított két embert, átadta őket a mentőknek és áramtalanította a gépkocsikat.

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a helyszínről egy főt súlyos, valamint két főt könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában