Lecsaptak a zsaruk

2024.04.30. 18:37

Alsónadrágból, melltartóból került elő a drog – videóval!

Újabb dílereket iktatott ki a rendőrség Kazincbarcikán és Izsófalván.

Boon.hu

Forrás: Police.hu

Kábítószert az alsónadrágban és melltartóban rejtegető dílereket vett őrizetbe a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság folytatva a kábítószer kereskedők elleni harcot, egy kábítószert áruló férfit vett őrizetbe, aki Berentén kereskedett a kábítószernek minősülő kristállyal.

Ezt követően a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság szervezett bűnügyi akció keretében egy izsófalvai férfit is őrizetbe vett, aki az elmúlt időszakban fiatalkorúaknak is árusította a fehér színű, kristályos állagú, „cukorként” nevezett kábítószert Izsófalván, illetve Kazincbarcikán.

A bűnügyi akciók során a fogyasztóknak szánt kábítószert a hatóság elől nem sikerült elrejteniük a dílereknek. Az egyik esetben a gyanúsított alsónadrágjából, míg a másik esetben a díler feleségének melltartójából került elő a drog.

A kábítószer-kereskedelem miatt őrizetbe vett kábítószerterjesztőkkel szemben a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság előterjesztést tett letartóztatásukra, amit a bíróság el is rendelt mindkét esetben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában