Döbbenet!

2024.05.12. 09:00

Megszólalt a Novajidránynál megvert és megerőszakolt lány családjának barátja

Dzsenifer az édesanyját volt felköszönteni Vizsolyban, a visszafelé úton érte a brutális támadás.

Boon.hu

Kieső területen támadta meg a férfi Dzsenifert

Fotó: Google Maps

Leütöttek és brutálisan megerőszakolták a fiatal lányt akinek a támadóját közben elfogta a rendőrség – tudta meg a Ripost. A lap információi szerint a a 20 éves Dzsenifer éppen anyák napi köszöntésen járt családjánál, majd május 4-én szombaton délután indult haza, vonattal akart Miskolcra utazni. Azonban Vizsoly és Novajidrány között nem jártak a buszok, így gyalogosan vágott neki a vonatállomáshoz vezető úton, a két települést összekötő erdős részen. Itt várt rá egy férfi, aki leütötte és brutálisan megerőszakolta.

A lapnak a család egyik barátja mesélte el a történteket.

„Úgy tudom, hogy a fiatal, gyönyörű lányt a férfi hátulról leütötte, így tette őt mozgásképtelenné. Ezután levonszolta az útról és brutális kegyetlenséggel megerőszakolta őt. Még beszélni is szörnyű róla, de itt még nem állt le. Miután ezt megtette, szétverte az arcát egy téglával. Dzsenifer egy bokor alatt találták meg teljesen összetörve. Szerintem nem ismerték egymást, a férfi nem tudhatta, hogy épp arra fog sétálni. Úgy gondolom, hogy bárki járt volna arra ugyan így járt volna…” - mondta a lapnak.

„Sokáig keresték, hogy ki lehet a tettes, majd végül egy férfihoz jutottak el. Ó. Józsefhez, aki ellen végül elfogatóparancsot is kiadtak. Végül az erőszakolót sikerült elfogniuk, ami egy jó dolog, de igazából már késő. Ennek a lánynak olyan komoly traumát és sérüléseket okozott, hogy soha az életben nem fogja kiheverni. Jelenleg mélyaltatásban tartják és meg fogják műteni az arcát…” - tette hozzá.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában