Választás 2024

2024.04.18. 14:40

Barkai László: Miskolc elmaradott

A baloldali pártok egy része megállapodást írt alá a miskolci polgármesterjelölttel.

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipó

„Ez a város nem arra az útra lépett, amit mi, polgárok és civilek, akik itt lakunk szeretnénk, hogy a jövőben megvalósuljon” – mondta csütörtökön dr. Barkai László, a baloldali ellenzék egy része által támogatott miskolci polgármesterjelölt. Azt is aláhúzta, hogy átlátható és korrupciómentes városházát szeretnének a jövőben Miskolcon.

Keretmegállapodás

Arról is beszélt, hogy számukra fontos a szakmaiság, és az, hogy annak mentén vezessék a vármegyeszékhelyt. „Ez az összefogás elkötelezett abban, hogy egy zöld jellegű fejlődésre álljon a város” – mondta. Arra is kitért, hogy elmaradott Miskolc. „A régiónak a központja elmaradott, olyan értelemben, hogy a legnagyobb beruházások elkerülték” – húzta alá. Az eseményen a polgármesterjelölt keretmegállapodást írt alá a Demokratikus Koalícióval, a Magyar Szocialista Párttal, a Lehet Más a Politika-Magyarország Zöldek Pártjával, a Párbeszéd Magyarországgal és a Lokálpatrióta Demokratikus Egyesülettel.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában